Унимакс ДАТ

Мали кујнски апарати и апарати за домаќинство од брендот Colossus Technology

Избрани производи

5во1
COLOSSUS CSS-4100C Чистач на пареа 5 во 1 со плус додатоци
COLOSSUS CSS-4100C Чистач на пареа 5 во 1 со плус додатоци
COLOSSUS CSS-4100C Чистач на пареа 5 во 1 со плус додатоци
Најдобрата инвестиција за вашето домаќинство!
беше 4 850 ден
Зачувај 18%
3 999 ден
6.5Л
COLOSSUS CSS-5235 Крчко од 6.5Л
COLOSSUS CSS-5235 Крчко од 6.5Л
COLOSSUS CSS-5235 Крчко од 6.5Л
Slow Cooker​ CSS-5235
беше 3 250 ден
Зачувај 8%
2 990 ден
НАМАЛЕНИЕ
COLOSSUS NUTRI MIX SET CSS-5412C
COLOSSUS NUTRI MIX SET CSS-5412C
COLOSSUS NUTRI MIX SET CSS-5412C
беше 3 700 ден
Зачувај 16%
3 100 ден
ПРОДАДЕНО
Патен куфер COLOSSUS GL-993
Патен куфер COLOSSUS GL-993
Патен куфер COLOSSUS GL-993
Димензии: 32х49х76 cm
2 255 ден
Моментално недостапен
Gift card
Картичка за подарок
Картичка за подарок
Картичка за подарок
Картичка за совршен подарок
3 100 ден

ЗА НАС

УНИМАКС ДАТ

Унимакс ДАТ е директен и единствен увозник на гермаскиот бренд Colossus Technology на мали кујнски апарати. Сите производи се со сертификат кој гарантира за квалитетот на употребениот материјал од кој се произведени апаратите потврдени со биолошко-хемиски анализи на светско ниво за прочистеност на искористените материјали. Секој од производите има од 1 до 2 години гаранција (во зависност од производот). 

Унимакс ДАТ има и свој овластен сервис. Нашиот сервисен центар е максимално опремен за одржување и сервисирање на сите наши производи.

ЛОКАЦИЈА

Производите од нашата Интернет продавница се достапни и можете да ги нарачате 24/7.

Локацијата и работното време на нашиот сервис е :

Унимакс СЕРВИС

3-ta Makedonska Brigada 48a

Работно време

Понеделник-Петок:

08-16ч

Сабота:

08-12ч

Недела:

Неработен ден

ПАРТНЕРСКА ПРОГРАМА

Унимакс ДАТ нуди бесплатна партнерската програма и соработка. 

За повеќе информации,  контактирајте не.

КОНТАКТ

Следете нè на социјалните мрежи