Унимакс ДАТ

Мали кујнски апарати и апарати за домаќинство од брендот Colossus Technology

ЗА НАС

УНИМАКС ДАТ

Унимакс ДАТ е директен и единствен увозник на гермаскиот бренд Colossus Technology на мали кујнски апарати. Сите производи се со сертификат кој гарантира за квалитетот на употребениот материјал од кој се произведени апаратите потврдени со биолошко-хемиски анализи на светско ниво за прочистеност на искористените материјали. Секој од производите има од 1 до 2 години гаранција (во зависност од производот). 

Унимакс ДАТ има и свој овластен сервис. Нашиот сервисен центар е максимално опремен за одржување и сервисирање на сите наши производи.

ЛОКАЦИЈА

Производите од нашата Интернет продавница се достапни и можете да ги нарачате 24/7.

Локацијата и работното време на нашиот сервис е :

Унимакс СЕРВИС

3-ta Makedonska Brigada 48a

Работно време

Понеделник-Петок:

08-16ч

Сабота:

08-12ч

Недела:

Неработен ден

ПАРТНЕРСКА ПРОГРАМА

Унимакс ДАТ нуди бесплатна партнерската програма и соработка. 

За повеќе информации,  контактирајте не.

КОНТАКТ

Следете нè на социјалните мрежи